Новини  
Интервюта  
Медии  
Архив  

 BEROE Online
е носител на:


 

bulgarian-football.com - ВСИЧКО ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ - на български и английски

LIVESCORE - Футбол от България НА ЖИВО, дори на екрана на вашия GSM

LIVESCORE - Футбол от България НА ЖИВО
Мачовете на Берое  в Първа лига НА ЖИВО!
  





04.04.03
Белардели възмутен от балкански номера
Итарианският строителен предприемач, Пиетро Белардели, е възмутен от факта, че в Стара Загора са започнали типично балкански номера. Вчера вечерта се е получил скандал между него и Станислав Танев, като Камилата е заявил, че няма да плати съдийските такси за мача в съота и така той няма да се играе. Все пак нещата са се поуспокоили след това и днес Станислав Танев и Пиетро Белардели ще пътуват за София за да финализират сделката по продажбата на ПФК Берое АД.

Защо сделката не стана по-рано?
Това е един въпрос, който всички фенове на Берое си задават. Истината е че преди чужденец да закупи голям дял от българско акционерно дружество финансите и на купувача и на дружеството трябва да се проверят много добре, за да се защитят и двете страни от евентуални проблеми. Както всички знаем българската администрация не е сред най-бързите в света и затова този процес се осъществява доста мудно.

Недоволните футболисти
Футболисти на отбора се оплакаха пред нашия екип, че от шест месеца не са получавали никакви пари и живеят в мизерия. Откакто Камилата пък обяви официално решението си да напусне положението станало още по-лошо. Все пак отборът осъзнава, че ако сделката с Белардели пропадне, нищо няма да спечелят от това. Някои от момчетата обаче поставиха ултиматум. Ако след мача с Беласица е получим парите си или поне премиите за победата над Олимпик - напускаме. Доста от момчетата са задлъжнели и не могат да платят дори сметките си за ток, телефон и вода. Единтствената надежда за тях да се измъкнат от това положение е сделката с Белардели да се осъществи възможно най-бързо

4 април - денят Х?
Днес Станислав Танев и Пиетро Белардели са в София, където би трябвало да осъществят финално сделката. Според сключения договор между италианеца и Камилата той вече е частично собственик на отбора, като всяко решение на ръководството трябва да бъде съгалсувано и с него.

Очаквайте на нашият сайт подробности за това какво ще се случи днес...

Начало Новини Отбор СезонFan Zone МачътМултимедия BEROExpress
Приятели